Vorige edities

2022

BIJZONDERE LOCATIES EN ENTHOUSIASTE DEELNEMERS GEVEN VIERDE EDITIE VAN DE KLM URBAN TRAIL HAARLEM KLEUR

Zo´n 2500 deelnemers trotseerden zondag 6 november de regenachtige omstandigheden voor een unieke ontdekkingsloop door de Spaarnestad. Samen maakten de deelnemers, vrijwilligers en parcourspartners de vierde editie van de KLM Urban Trail Haarlem tot een geslaagde hardloopdag.

Foto's Aftermovie
2021

Haarlemse highlights ontdekt tijdens de derde editie KLM Urban Trail

Na een lange periode zonder een Urban Trail in Haarlem konden op zondag 7 november de hardloopschoenen  eindelijk weer uit de kast getrokken worden. De Grote Markt stond deze zondag in het teken van de derde editie van de KLM Urban Trail Haarlem. Deelnemers werden ook dit jaar in de gelegenheid gesteld om Haarlem op een sportieve manier te ontdekken. 5 of 10 km hardlopen dwars door historische panden en langs prachtige locaties in hartje binnenstad.

Foto's Aftermovie
2019

Tweede editie succesvol verlopen

Het hardloopevenement KLM Urban Trail Haarlem, dat zondag in het centrum is gehouden, heeft veel vrolijke gezichten opgeleverd. Na het succes van vorig jaar was de belangstelling voor deze tweede editie zeer groot, waardoor meerdere startwaves vroegtijdig waren uitverkocht. Een recordaantal van 3.500 deelnemers stond vandaag aan de start om op een sportieve en unieke manier de stad te leren kennen.

Foto's Aftermovie Magazine
2018

Geslaagde eerste editie

Zondag 11 november vond de eerste editie van de Haarlem Urban Trail plaats. Dit bijzondere loopevenement was met 3.000 deelnemers volledig uitverkocht. Dat het Urban Trail concept ook populair is onder wandelaars bleek wel uit de laatste startwave. Daar stonden 650 wandelaars klaar om op 5 of 10 kilometer af te leggen op de wandelschoenen.

Foto's Aftermovie
Inschrijving geopend

Yes! De volgende KLM Urban Trail Haarlem vindt plaats op zondag 5 november en je kunt nu inschrijven!

Lees meer