Parcours

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km. Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij de 5 km zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Je geeft je keuze voor hardlopen of wandelen en de afstand op het inschrijfformulier aan. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Dit staat op de splitsing duidelijk aangegeven. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

LOCATIES

Hieronder vind je een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Philharmonie Haarlem

Grote kans dat je eerder al bij onze eerste locatie bent geweest. Het heeft namelijk één van de mooiste klassieke theaterzalen van Nederland en misschien wel de beste kamermuziekzaal in Europa. We nemen je mee naar De Philharmonie.

Stadsschouwburg Haarlem

De tweede locatie heeft een indrukwekkende uitstraling. De Stadsschouwburg is één van de grand old lady’s uit de Nederlandse theaterwereld waar alle belangrijke Nederlandse theatergroepen en cabaretiers te zien zijn. Bij hoge uitzondering mogen wij hier op zondag 10 november doorheen.