Uniek parcours en enthousiaste deelnemers laten KLM Urban Trail Haarlem 2023 niet in het water vallen

images

Op zondag 5 november werd weer het startschot gegeven voor de KLM Urban Trail Haarlem. Vanaf het MAAK terrein vertrokken deelnemers op een sportieve ontdekkingstocht door de binnenstad langs unieke bezienswaardigheden. De regenachtige omstandigheden waarmee de deelnemers tijdens de run te maken kregen mocht de pret gelukkig niet drukken!

De eerste waves met enthousiaste deelnemers die vertrokken konden grotendeels droog de locaties ontdekken. De eerste locaties op de route waren Peakz Padel, Mooie Boules en Molen De Adriaan die deze editie weer hun deuren openstelden. De deelnemers van de lange route liepen op een bijzondere wijze door Intersport Twinsport en de Pathé bioscoop, terwijl Stichting De Wereld Kindertheater voor leuke entertainment zorgde. Ondanks de regen kon er vanaf het dakterras van DeDAKKAS over het mooie centrum van Haarlem gekeken worden.


Het parcours eindigde voor beide routes bij de keuken van Pepijn’s Kitchen en de treinstellen van de NS Treinmodernisering. Daar kregen alle deelnemers een uniek kijkje achter de schermen. De organisatie is de meewerkende locaties, vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Dankzij jullie sportiviteit en enthousiasme was KLM Urban Trail Haarlem een geslaagde editie!

KALENDER 2023

Heb je de smaak te pakken? We gaan nog op drie leuke ontdekkingsreizen door Nederland. De KLM Urban Trail Series bestaat uit 12 avontuurlijke runs in de mooiste en leukste binnensteden van Nederland. De volledige kalender is te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

KLM URBAN TRAIL SERIES

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers middels een avontuurlijke run kennismaken met de meest bijzondere locaties uit een stad.

📸 🎥 Houd de komende dagen onze Instagram en Facebook pagina in de gaten, want daar worden in de loop van de week nog veel meer mooie foto’s en de officiële aftermovie geplaatst.