Binnen één week 1.000 inschrijvingen

images

Op zondagochtend 10 november start de tweede KLM Urban Trail Haarlem. De inschrijving voor dit unieke loopevenement, waarbij door diverse gebouwen in Haarlem wordt gelopen, is vorige week dinsdag geopend en telt nu al meer dan 1.000 deelnemers. 

Opnieuw weet de KLM Urban Trail Haarlem al veel lopers te charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van 5 km en 10 km door de Haarlem binnenstad. Ook de locaties zijn erg enthousiast en openen graag hun deuren voor deze tweede editie. De organisatie maakt weer stapsgewijs nieuwe gebouwen of spectaculaire locaties bekend zodat het parcours stap voor stap onthuld wordt. Zo wordt er o.a. door het Stadhuis, Philharmonie en Stadsschouwburg gelopen.

Limiet
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn er een beperkt aantal startnummers beschikbaar. Vanwege de grote belangstelling wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.

KLM Urban Trail Haarlem gaat dit jaar helaas niet door

We hebben helaas moeten besluiten alle trails van de KLM Urban Trail Series 2020 vanwege de coronacrisis definitief te annuleren.

Lees meer