Nieuws

november 2018

vrijdag 02.11.2018

HUT sold out.jpg
Haarlem Urban Trail uitverkocht

De eerste editie van de Haarlem Urban Trail is met 3000 deelnemers volledig uitverkocht. Was je te laat met inschrijven en wil jij heel graag in november nog meedoen met een Urban Trail, schrijf je dan in voor Arnhem Urban Trail. Deze Urban Trail in de Hanzestad vindt plaatst op 25 november aanstaande.

lees meer

vrijdag 09.11.2018

8-11 startwaves.jpg
Maak je klaar voor de Haarlem Urban Trail

A.s. zondag is het zover: de eerste editie van de (uitverkochte!) Haarlem Urban Trail.

lees meer

zaterdag 10.11.2018

DSC_8260.JPG
KLM titelsponsor Urban Trail Series

KLM verbindt zich de komende drie jaar als titelsponsor aan de Urban Trail Series. Dit Nederlandse hardloopconcept, waarbij men een stad op sportieve en unieke wijze ontdekt, is zeer populair. In twee jaar tijd zijn er maar liefst dertien Urban Trails georganiseerd in ons land. Vandaag, tijdens de Haarlem Urban Trail, is de sponsorovereenkomst getekend door Mario Kadiks, CEO Golazo Sports van Urban Trail Series en Harm Kreulen, directeur KLM Nederland. Hiermee is het startschot gegeven voor een inspirerende samenwerking.

lees meer

zondag 11.11.2018

DSC_8196.jpg
Geslaagde eerste editie Haarlem Urban Trail

Zondag 11 november vond de eerste editie van de Haarlem Urban Trail plaats. Dit bijzondere loopevenement was met 3.000 deelnemers volledig uitverkocht. Dat het Urban Trail concept ook populair is onder wandelaars bleek wel uit de laatste startwave. Daar stonden 350 wandelaars klaar om op 5 of 10 kilometer af te leggen op de wandelschoenen. Vanaf de Grote Markt klonk om 9.30 uur het eerste startsein en vertrokken de eerste hardlopers en wandelaars op avontuur door de stad. Het Archeologisch museum was de eerste locatie van de maar liefst 18 highlights waar de deelnemers doorheen mochten lopen. Een aantal andere in het oog springende locaties waren Molen de Adriaan, de Toneelschuur, Sportcentrum Kenamju, Pathé Haarlem, de voormalige Koepelgevangenis en de kerk van de Verenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem waar een heuse kerkdienst aan de gang was.

lees meer
Inschrijving geopend

Yes! De volgende KLM Urban Trail Haarlem vindt plaats op zondag 5 november en je kunt nu inschrijven!

Lees meer