DE HAARLEM URBAN TRAIL IS UITVERKOCHT!

HET IS NIET MEER MOGELIJK IN TE SCHRIJVEN.

De inschrijving voor de Haarlem Urban Trail 2018 is gesloten! De inschrijflimiet van 3000 deelnemers is bereikt.

Sta je reeds ingeschreven en wil je nog een wijziging in je registratie doorvoeren of wil jij jouw registratie aan iemand anders overdragen?
Ga dan naar het inschrijfformulier en log in via de optie ‘’mijn account’’

(Let op: de naam op het startnummer kan niet meer worden gewijzigd).

5 km of 10 km

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Bij je inschrijving vragen we om aan te geven of je van plan bent om de 5 km of de 10 km te lopen. Dat is om ons een indicatie te geven; je zit hier dus niet aan vast. Tijdens het lopen kun je in het moment besluiten om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je gaat lopen. De start en de finish van beide routes is op dezelfde plek.

Wandelen of hardlopen

Wandelaars lopen op hetzelfde parcours (5 km of 10 km) en door dezelfde gebouwen, steegjes en trappen als de hardlopers. Ook voor wandelaars wordt er één tarief gehanteerd, ongeacht welke afstand je gaat lopen. Alle wandelaars worden ingedeeld in startwave 1. De start en de finish van wandelaars en hardlopers is op dezelfde plek.

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

De inschrijfkosten inclusief ontbijt zijn € 25,00. Er wordt één tarief gehanteerd voor zowel hardlopen als wandelen en zowel 5 km als 10 km.

TEAM INSCHRIJVING

Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via deze groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met alle startnummers ophalen. Je betaalt via iDeal en je krijgt achteraf een factuur van de betaling. Ook hier wordt één tarief gehanteerd van € 25,00 per deelnemer.


Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

T-SHIRT

Voor de eerste editie is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. Dit shirt kun je tot 23 oktober voor €20,00 bestellen bij jouw online inschrijving. Er is een dames- en herenmodel. Klik hier voor de maattabel

Algemene voorwaarden

Door inschrijving voor de Haarlem Urban Trail verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving.

  Startnummer (+ naam bij inschrijving voor 28-10)
  Verzorgingspost op ongeveer 5 km
   Gratis tassenafgifte
  Duidelijk uitgepijlde routes over 5 km en 10 km
  Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5 km of 10 km
  EHBO en verkeersregelaars onderweg
  Sfeervolle start & finish
  Leuke herinnering na afloop
 Heerlijk ontbijtje
  Online terugblikmagazine
Sfeerfoto's op de site/Facebookalbum


Extra opties

  Haarlem Urban Trail hardloopshirt voor € 20,00. (bij te bestellen tot 23 oktober, bestelde shirts liggen op het evenement klaar)
Speciale actie voor een MyEnergyLab Trainingsschema. Voor € 5,00 ontvang je een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode per mail.